Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی علیزاده در خصوص وضعیت باشگاه مس رفسنجان صحبت هایی را بیان کرده است

باشگاه مس رفسنجان خواهان واگذاری تبلیغات محیطی شد.

به گزارش طرفداری، علی علیزاده در مورد عدم حضور تیم فوتبال شهرخودرو در بازی هفته دوم مقابل تیم مس در رفسنجان و سرنوشت این دیدار به میزان گفت:

باید دید قانون در مورد نتیجه این بازی چه می‌گوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا این انصاف است که بازی در زمان دیگری برگزار شود؟ قانون می‌گوید وقتی تیمی در یک بازی حاضر نشود باید نتیجه سه بر صفر به نفع حریف اعلام شود. مشکل از باشگاه ما و یا عوامل برگزار کننده مسابقه نبوده است؛ بلکه از سوی باشگاه شهر خودرو رخ داد.

وی ادامه داد:

جالب است که بازیکنان تیم حریف اعتصاب کرده بودند، اما یکی از اعضای این باشگاه هم در زمین مسابقه حاضر نشد. مگر مسئولان یا مربیان هم اعتصاب کرده بودند؟ چرا با ۸ بازیکن در زمین حاضر نشدند؟ این تیم ۲۲ بازیکن دارد. آیا همه ۲۲ بازیکن اعتصاب کرده بودند؟ با همان‌هایی که اعتصاب نکرده بودند، می‌آمدند. قانون به صراحت می‌گوید تیمی که در زمین حاضر نشود سه بر صفر بازنده است. قانون کاملاً مشخص است و کمیته انضباطی یکی دو روزه رأی را در این خصوص صادر می‌کند.

معاون ورزشی باشگاه مس با اشاره به درخواست اصولی برای به تعویق انداختن این مسابقه گفت:

به صرف این که فردی بیاید و بگوید بازی را به تعویق بیندازید چنین شرایط مشخصی را نمی‌توانند دستخوش تغییر کنند. من هم می‌توانم خیلی ادعا‌ها کنم، آیا منطقی است؟ مگر می‌شود عضو هیئت رئیسه قانون را نقض کند؟ چه کسانی این افراد را در هیئت رئیسه گذاشتند؟ امثال ما شما را به این سمت رساندند. باید قانون را اجرا کنید و نمی‌توانید لابی کنید. مشکل این تیم برای امروز نیست و چند روز قبل از بازی شکل گرفت. چرا آن زمان اقدم نکرده و مشکل را حل نکردند. حالا می‌خواهند سر یک تیم دیگر را ببرند.

علیزاده با اشاره به تغییر چمن مصنوعی ورزشگاه اختصاصی‌شان به چمن طبیعی تصریح کرد:

ما دو ماه و نیم از وقتمان را برای آماده سازی ورزشگاه گذاشتیم. واقعا سختی کشیدیم و تلاش زیادی کردیم تا این ورزشگاه شرایط میزبانی مورد تایید سازمان لیگ را پیدا کند. ما جزو ورزشگاه‌های خوب ایران هستیم. همه آن‌هایی که باید این ورزشگاه را تایید کنند از این استادیوم تعریف کردند. من در خیلی از ورزشگاه‌ها بازی کردم و به جرات می‌گویم جزو ۵ ورزشگاه برتر ایرانیم.

وی با اشاره به موضوع تبلیغات محیطی که این روز‌ها مورد توجه بسیاری از باشگاه‌های لیگ برتری قرار گرفته تاکید کرد:

باشگاه مس رفسنجان هم حتما برای کسب مجوز تبلغات محیطی با سازمان لیگ مکاتبه خواهد کرد. ما با مدیریت در حال مذاکره هستیم و به زودی در این خصوص اقدام می‌کنیم. با توجه به این که ما استان خودمان را بیشتر از سایرین می‌شناسیم راحت‌تر می‌توانیم تبلیغات محیطی بگیریم و راحت‌تر درآمدزایی کنیم.

معاون ورزشی باشگاه مس ادامه داد:

آیا این بلیغات محیطی بین همه باشگاه‌ها یکسان تقسیم می‌شود؟ طیبیعی است که تیم‌هایی مثل استقلال، پرسپولیس و سپاهان که تماشاچی بیشتری دارند تبلغات بیشتری داشته باشند. در نتیجه تبلیغاتی که هر باشگاه برای خود می‌گیرد می‌تواند پر درآمد‌تر باشد و باشگاه‌ها می‌توانند بخش زیادی از هزینه‌های خود را به این شکل تامین کنند. با این کار بدهی‌ها تامین شده و بسیاری مشکلات مالی حل می‌شود. از این رو لازم است در مجمع در این مورد بحث شده و تصمیم نهایی گرفته شود.

علیزاده خواهان نشست مشترک تصمیم گیرندگان این موضوع با باشگاه‌ها شد و گفت:

امیدوارم تصمیمی گرفته شود که فوتبال ایران ضرر نکند؛ لازم است این ۱۶ تیم بهترین تصمیم را بگیرند. به وضعیت لیگ در همین ابتدای فصل نگاه کنید؛ چرا پنجره بسیاری از تیم‌ها بسته شده است؟ بدهی‌های زیاد و درآمدزایی صفر نتیجه این وضع است. از طرفی نباید در این خصوص کوته بین باشیم. باید یک همدلی و اتحاد خوب ایجاد شود. نه این که یک نامه بزنیم و برویم دنبال کارمان، باید پیگیری کنیم.

وی با اشاره به این که باشگاه‌ها به درآمدزایی نیاز دارند افزود:

مدیران باشگاه‌ها با هم در حضور نماینده‌ای از سازمان لیگ مشورت کنند و تبادل نظر کرده و باشگاه‌ها و فوتبال ایران را به منفعت برسانند. ما با سازمان لیگ خصومت نداریم آن‌ها در کنار ما هستند و مشکلی با هم نداریم. آن‌ها هم افراد خوبی هستند و می‌خواهند فوتبال پیشرفت کند. اگر این واگذاری صورت گیرد دردسر سازمان لیگ هم کمتر است و این قدر بدهی روی دست باشگاه‌ها نمی‌ماند. از طرفی اینقدر آبرویمان در دادگاه‌های بین‌المللی نمی‌رود. از این رو باشگاه مس هم در کنار همه باشگاه در این خصوص مذاکره می‌کند و امیدواریم به راه حل خوبی برسیم.

اخبار داغ 

رونمایی از همسر زیبای احسان علیخانی ! / خودش در اینستاگرام پست گذاشت! + عکس وریا غفوری: خوبان عالم دعا کنند VAR به فوتبال ما بیاید؛ حتما لازم بوده طارمی توییت کند! فسخ کدام قرارداد به فیفا گزارش شد؟ تلاش برای مقصر تراشی در فاجعه VAR شعار هواداران لیورپول در جریان بازی با منچستریونایتد: سولسشر باید بماند باشگاه بارسلونا رفتار خشونت آمیز هواداران علیه رونالد کومان را محکوم کرد

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تبلیغات محیطی سازمان لیگ باشگاه مس باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزگار متفاوت زنان اراکی

روزنامه شرق نوشت: دیدار تیم‌های آلومینیوم اراک و پرسپولیس عصر روز گذشته در شرایطی به میزبانی اراکی‌ها برگزار شد که خبری از حضور تماشاگران زن در این ورزشگاه نبود. اراک که از ابتدای فصل تا پیش از این دیدار یکی از شهر‌های همیشه در صحنه برای ورود زنان به ورزشگاه بود، جدیدا با محدودیت‌هایی همراه شده است. این محدودیت مربوط به نامه چند روز قبل سازمان لیگ است که به طور رسمی عنوان کرده بود تا زمان برطرف‌شدن نواقص «زیرساخت»، اجازه ورود زنان اراکی به ورزشگاه داده نمی‌شود.

از آنجا که پیش‌از‌این، «زیرساخت» کاربرد‌های متفاوتی در این بحث پیدا کرده، بدیهی است که این مورد نمی‌تواند توجیه‌کننده واردنشدن زنان به ورزشگاه در اراک باشد. به نظر می‌رسد اصل داستان مربوط به اتفاقی است که در دیدار آلومینیوم اراک با استقلال در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر رخ داد؛ دیداری که با برتری استقلالی‌ها به پایان رسید؛ ولی در انتهایش با ورود یک جیمی‌جامپ خانم و رفتن به سمت کاپیتان استقلال همراه شد. آن صحنه، به‌ویژه در آغوش کشیدن چندثانیه‌ای سیدحسین حسینی، باعث شد تا جنجال جدیدی شکل بگیرد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم سریعا دست به کار شد و کاپیتان استقلال را ۳۰۰ میلیون تومان جریمه و سپس او را از همراهی تیمش در یک دیدار هم محروم کرد. از آنجا که حساسیت‌های به‌وجودآمده در این بخش زیاد شد، سازمان لیگ هم دست به کار شده و اجازه ورود مجدد زنان اراکی به ورزشگاه برای تماشای بازی را نداده است؛ پس بعید است که زیرساختی که از ابتدای فصل تا به الان مشکلی برای حضور زنان نداشته، یکباره در عرض چند روز دچار اشکال شود و مانع از حضور زنان شود.

محرومیت زنان اراکی از تماشای بازی روز گذشته در شرایطی رقم خورده که سازمان لیگ در اقدامی بحث‌برانگیز، زنان تبریزی را هم مجددا از ورود به ورزشگاه و دوباره به بهانه مهیا‌نبودن زیرساخت محروم کرده است. این اتفاق در حالی رخ داده که کلا زنان تبریزی در این فصل فقط یک بازی توانسته‌اند برای تماشای بازی تیم‌شان به ورزشگاه بروند و از ابتدا تا به الان از این امر محروم بوده‌اند. اگرچه هنوز دلیل چندان مشخصی برای این تصمیم در تبریز عنوان نشده؛ ولی محرومیت زنان اراکی بحث‌های متعددی را در پی داشته است.

بحث اصلی در‌این‌میان این است که آیا اصولا ورود یک جیمی‌جامپ به زمین مسابقه باید با محرومیت کلی تماشاگران همراه باشد یا خیر؟ بر کسی پوشیده نیست که فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌هایی به فدراسیون فوتبال ایران خواستار حضور زنان در ورزشگاه شدند. این دو نهاد تأکید کرده‌اند که نه برای بازی‌های تیم ملی؛ بلکه برای همه بازی‌های لیگ برتر، حضور زنان در ورزشگاه الزامی است. امری که اگرچه ابتدا به صورت گزینشی رقم خورد؛ ولی رفته‌رفته با پیشتازی چند شهر به سمت بلیت‌فروشی هم رفت و زنان علاقه‌مند به فوتبال توانستند بعد از سال‌ها، به طور رسمی به ورزشگاه بروند.

فدراسیون فوتبال ایران در این مسیر به صورت قطره‌چکانی عمل کرد و رفته‌رفته تعداد ورزشگاه‌هایی را که زنان می‌توانستند در آن برای تماشای بازی بروند، بیشتر کرد. البته شهر‌های اصلی از‌جمله تهران، اصفهان و تبریز از این مقوله جدا ماندند که بعد‌ها با پافشاری بیشتر کنفدراسیون فوتبال آسیا، ورزشگاه آزادی هم به فهرست ورزشگاه‌هایی که زنان می‌توانند برای تماشای بازی‌های لیگ برتر به آن بروند، اضافه شد. گو اینکه محل استقرار زنان در این ورزشگاه به قدری نامناسب است که شأن حضور این قشرِ علاقه‌مند هرگز رعایت نشده است. درباره دو کلان‌شهر دیگر هم که ممنوعیت‌ها به قوت خود باقی است؛ در تبریز که دوباره ورود زنان به ورزشگاه ممنوع شده و در اصفهان که کلا اجازه ورود به آن‌ها برای تماشای بازی‌های لیگ برتر داده نشده است.

به غیر از این مورد، در چند شهر دیگر از‌جمله همین اراک، از ابتدای فصل تا‌کنون زنان علاقه‌مند به فوتبال بدون هیچ مشکلی به ورزشگاه می‌رفتند که این مورد هم به‌تازگی با محدودیت‌هایی همراه شده است. مشخص نیست ممنوعیتی که گریبان زنان علاقه‌مند به فوتبال در اراک را گرفته، چه زمانی برداشته شود؛ ولی این پرسش ذهن بسیاری را درگیر کرده که چطور، با فرض انجام یک اشتباه از سوی یک فرد، تنبیهی گروهی در نظر گرفته می‌شود که مانع از حضور دیگر زنان اراکی در ورزشگاه می‌شود؟ آیا در این زمینه نمی‌شد برخورد بهتری با زنان شود و آن‌ها را در این برهه از علاقه‌ای که به حضور در ورزشگاه نشان داده بودند، منع نکرد؟ آن‌هم در شرایطی که برای مسائلی بحث‌برانگیزتر که در ذهن مردم تأثیر بسیار عمیق‌تری دارد، برخورد متفاوتی شده است.

ضمن اینکه این مورد با توجه به حساسیت‌هایی که پیش‌از‌این از سوی نهاد‌های بین‌المللی فوتبال نشان داده شده، اهمیت وافری دارد و می‌تواند منجر به آماتور‌شدن لیگ فوتبال ایران شود. ابتدای همین فصل بود که انتشار نامه‌ای از مسئولان سازمان لیگ نشان داد در صورت راه‌نیافتن زنان به ورزشگاه، ای‌اف‌سی این اختیار را دارد تا مسابقات لیگ ایران را بی‌اعتبار جلوه داده و حتی مشکلاتی برای تیم ملی در پی داشته باشد. آیا بهتر نیست قبل از رسیدن به آن مرحله، مسئولان تصمیم مناسبی در این موارد اتخاذ کنند؟

دیگر خبرها

  • امیدواریم جلسات باشگاه فولاد در خوزستان برگزار شود
  • آشتی‌کنان در کرمان ناقص ماند!
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • سوپر گل پاک‌پرور همه را شوکه کرد
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • پورحمیدی: می‌بریم اما حالم بد است!
  • جدیدترین تصویر از محمدرضا گلزار در آمریکا + عکس
  • (عکس) جدیدترین تصویر از محمدرضا گلزار در آمریکا
  • ساعت بازی فوتبال پرسپولیس - آلومینیوم در جام حذفی